LUKA MODRIĆ PORUČUJE

Žao mi je Atletica, ovo je natjecanje Real Madrida!

Nedjelja, 29. svibnja 2016. 00:30 Napisao  I. V.

Jedanaesterci su uvijek lutrija. Pokazali da imamo više iskustva te je ispala nevjerojatna noć, rekao je Ronaldo

Real Madrid postao je europsk prvak nakon bolje izvođenja jedanaesteraca (6:4) protiv Atletica.

- Zaslužili smo pobjedu! Žao mi je Atletica, ali drago mi je zbog nas. Ovo je natjecanje Real Madrida. Ovo je Undecima! Ovaj trofej pripada Realu, jer je Real najbolji klub na svijetu, rekao je Luka Modrić, koji je imao 92 posto točnih dodavanja.


- Stvarno smo sretni, finala su uvijek teška. Momčad je bila sjajna i puno smo se žrtvovali. Impresivno. Znao sam da ću zabiti jedanaesterac, imam samopouzdanja. Jedanaesterci su uvijek lutrija. Ali smo pokazali da imamo više iskustva te je ispala nevjerojatna, fantastična noć, rekao je Ronaldo, prvi strijelac Lige prvaka sa 16 pogodaka, a ukupno je postigao 93 pogodaka.


- Klub i navijači su bili fantastični na ovom putovanju. Atletico je pružio sjajnu utakmicu i pomalo nam ih je žao. No, finale je finale i morali smo pobijediti. Nismo se predavali i zasluženo dižemo ovaj trofej. Ovo je fenomenalan osjećaj, uspjeli smo, rekao je Gareth Bale.

- Ovo je nagrada za sav težak rad kroz cijelu sezonu. Znali smo da je ovo jedinstvena prilika za povijest i uspjeli smo, rekao je Sergio Ramos.
 
- Ovo sam sanjao još kao mali dječak, a danas mogu reći da je stvarnost. Bila je ovo teška godina, ali hvala Bogu koji je bio dobar prema meni. Bio sam opušten na penalima, jer jsam znao da će oni u jednom trenutku promašiti, rekao je Keylor Navas.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.