Lucian Favre: Penal nije postojao, Milinković-Savić se bacio kao da skače u bazen

Četvrtak, 03. prosinca 2020. 02:52 Napisao/la  SC
Lucian Favre
Lucian Favre

Lucian Favre, trener dortmundske Borussije, optužio je Sergeja Milinkovića Savića iz Lazia da je isprovocirao suca da dosudi najstrožu kaznu.

Nico Schulz je na samom rubu kaznenog prostora srušio Milinkovića-Savića, a Ciro Imobile najstrožu je kaznu pretvorio u pogodak za izjednačenje.

Ovim bodom Borussija je izborila drugi krug natjecanja, Lazio to tek mora učiniti u posljednjem kolu protiv Club Bruggea na domaćem terenu.

- Sudac je dosudio nepostojeći penal, Milinović-Savić se bacio kao da želi zaroniti u bazenu. To je smješno, ne možete prepoznati kakav je Schulz prekršaj napravio. No, prošli smo dalje i to je najvažnije, rekao je Favre.

Favre nije mogao računati na Haalanda, kojega nije bilo niti na klupi.

- U pitanju je teža ozljeda tetive, vratit će se u siječnju. Očito je previše igrao u posljednje vrijeme, zaključio je Favre.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.