Liga prvaka: Tottenham ispao i naučio tko je Juventus, Basel pobijedio na Etihadu

Srijeda, 07. ožujka 2018. 22:49 Napisao/la  SC
Dybala (Juventus)
Dybala (Juventus)

 

Tottenham je ispao iz Lige prvaka i naučio da je Juventus na kraju uvijek - Juventus!

Imao je Tottenham prednost gola u gostima iz prve utakmice, vodio je od 39. minute druge utakmice, izgledao puno bolje više od sat vremena i onda se na Wembleyju pojavio - Juventus!

U 64. minuti Khedira je glavom proslijedio loptu, Higuain je osjetio trenutak i ispred Llorisa skrenuo loptu u mrežu - 1:1.

Tri minute kasnije Higuain je gurnuo loptu iza leđa domaće obrane, Dybala je pobjegao i plasirao loptu u mrežu pokraj Llorisa - 1:2.

I gotovo!

Bezuspješno je Tottenam pokušavao izjednačiti do kraja utakmice, u 89. minuti Kane je iz zaleđa glavom loptu poslao u vratnicu.

Juventus je opet uspio kada se činilo da je sve protiv njega uključujući suca Marciniaka, koji nije dosudio klasičan kazneni udarac nakon prekršaja na Costi.

Mario Mandžukić nije igrao zbog ozljede.

Basel je također ispao, ali je ostvario povijesnu pobjedu!

Švicarska momčad može se pohvaliti da je pobijedila Manchester City na Etihadu!

Uzvratne utakmice osmine finala Lige prvaka: Tottenham - Juventus 1:2 (3:4) (Son Heung-Min 39/Higuain 64, Dybala 67), Manchester City - Basel 1:2 (5:2) (Gabriel Jesus 8/Elyounoussi 17, Lang 71)
* u zagradama su ukupni rezultati

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.