LIGA PRVAKA

Real Madrid propustio šanse u Manchesteru

Utorak, 26. travnja 2016. 22:50 Napisao/la  SC

Prva utakmica polufinala Lige prvaka: Manchester City - Real Madrid 0:0

Nogometaši Real Madrida ostvarili su namjeru i nedirnute mreže otišli iz Manchestera. Prema prikazanoj igri i prilikama u drugom dijelu utakmice, Real Madrid mogao je steći prednost uoči uzvrata u Madridu iako je igrao bez ozlijeđenog Ronalda.

Najbolju priliku propustio je realizirati Pepe, koji je u 82. minutu ostao sam ispred Harta i onda iz poluvoleja snažnim udarcem loptu poslati ravno u prsa vrataru domaćina.

Hart je sjajno reagirao u 79. minuti, kada je Casemiro glavom ksrenuo loptu nakon ubačaja iz kuta. Domaći vratar nogomet je odbio loptu u polje.

U 71. minuti Jese je glavom loptu u laganom luku poslao u prečku iza Harta, dojam je da bi vratar Manchester Cityja dohvatio loptu da je trebalo.

Madriđani su bili bolji u drugom dijelu utakmice tijekom koje se više pazilo na vlastita vrata

U prvom dijelu nije upućen ni jedan izravni udarac u okvir vratiju, obje su momčadi bila podjednako oprezne.

Luka Modrić bio je jedan od najboljih igrača gostiju, hrvatski reprezentativac davao je ton igri kratkih pasova.

Mateo Kovačić sjedio je na klupi.

MANCHESTER CITY: Hart, Sagna, Kompany, Otamendi, Clichy, Fernandinho, Fernando, Jesus Navas (77 Sterling), De Bruyne, Silva (40 Iheanacho), Aguero.

REAL MADRID: Navas, Carvajal, Sergio Ramos, Pepe, Marcelo, Modrić, Casemiro, Kroos (88 Isco), Lucas, Benzema (46 Jese), Bale.

Prva utakmica polufinala Lige prvaka: Manchester City - Real Madrid 0:0

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.