LIGA PRVAKA

R. Madrid i Atletico u finalu, Man. City pao bez otpora

Srijeda, 04. svibnja 2016. 22:43 Napisao/la  SC

Uzvratna utakmica polufinala Lige prvaka: Real Madrid - Manchester City 1:0. 


Real Madrid i Atletico igraju finale Lige prvaka. Nakon što je Atletico u utorak eliminirao Bayern, madridski finale Real Madrid osigurao je u srijedu, kada je pobijedio Manchester City rezultatom 1:0.

Utakmica u Madridu bila je po sadržaju slična prvoj utakmici u Manchesteru, što znači da gledatelji na Santiago Bernabeu ništa posebno nisu vidjeli. Nisu čak vidjeli ni razinu adrenalina, koja se mogla očekivati u utakmici takvog naboja.

Manchester City nije izgledao kao momčad koja je spremna ostaviti srce na terenu da bi se plasirala u finale. U tako visokoj fazi natjecanja tako niska doza agresivnosti olakšala je posao Real Madridu, koji nije briljirao.

Daleko od toga, ali je momčad Zinedinea Zidanea bila bolja i zasluženo igra u finalu.

U 22. minuti Bale je prošao desnom stranom, pokušao je pronaći nekoga u sredinu, naletio je uklizali Fernando, koji je loptu skrenuo u okvir tako da pogodak ne bi spriječila dvojica vrata. Lopta se gotovo iz mrtvog kuta zabila pod prečku u suprotni kut - 1:0

U prvom dijelu najbolju priliku za goste imao je Fernandinho, koji se u trku oslobodio Caravajala i desnom nogom slijeva pogodio prvu vratnicu.

U drugom dijelu najbolju priliku propustio je Modrić, koji je u 52. minuti neočekivano ostao sam ispred Harta, ali se nije snašao.

U 64. minuti Bale je u ravni prve vratnice udarcem glavom skrenuo loptu u visokom luku prema daljem kutu, lopta je udarila prečku i vratnicu prije nego što se odbila u polje.

U 89. minuti Aguero je s 22 metra loptu silovito poslao tek iznad vratnice. Da je Aguero pogodio iz jedinog iole ozbiljnijeg pokušaja gostiju, bila bi to sportska nepravda.

Luka Modrić izašao je iz igre u 88. minuti uz ovacije s tribina, a u igru je ušao Mateo Kovačić

REAL MADRID: Navas, Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo, Modrić (88 Kovačić), Kroos, Isco (67 James Rodriquez), Jese (56 Lucas), Ronaldo, Bale.

MANCHESTER CITY: Hart, Sagna, Kompany (10 Mangala), Otamendi, Clichy, Fernando, Fernandinho, Toure (61 Sterling), Navas (69 Iheanacho), De Bruyne, Aguero.

Uzvratna utakmica polufinala Lige prvaka: Real Madrid - Manchester City 1:0 (1:0) (Fernando 20-ag)
* u zagradi je ukupni rezultat

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.