Liga prvaka: Maribor jedva izbacio Zrinjski, Toni Jović odigrao cijelu utakmicu

Srijeda, 19. srpnja 2017. 22:02 Napisao/la  SC

Josip Brezovac i Josip Mikulić u 3. pretkolu

Rosenborg i Dundalk su nakon 180 minuta igre odigrali 2:2, a nakon produžetaka slavio je Rosenborg, pogotkom Vilhjalmssona u 8. minuti produžetka.

U Mariboru je prvak BiH-a Zrinjski šokirao domaćine u 7. minuti pogotkom preko Todorovića, ali je Maribor nakon dvadeset minuta izjednačio preko Vilera, koji je iskoristio lošu reakciju vratara Pirića.

U momčadi Zrinjskog Toni Jović i Matija Katanec igrali su cijeli susret, a Toni Kukoč ušao je u igru u 81. minuti.

Petar Pejić postigao je pogodak za Kukesi, koji je ispao od zbog jednog pogotka u gostima koja je postignula momčad Sheriffa iz Tiraspola za koju s igrali Josip Brezovec i Zvonimir Mikulić.

Mikulić je obranio Pejiću kazneni udarac u 81. minuti čime je hrvatski vratar osigurao svojoj momčadi prolaz u 3. pretkolo.

Jozo Šimunović odigrao je cijelu utakmicu za Celtic u laganoj pobjedo protiv norveškog prvaka.

Ivan Lovrić odigrao je cijelu utakmicu za Honved, nekadašnji branič Kaštel Gomilice od 2007. godine igra u Mađarskoj.

Uzvratne utakmice 2. pretkola: Dudelange – APOEL 0:1 (0:2), Rosenborg - Dundalk 2:1 (3:2), FC Kopenhagen – Zilina 1:2 (4:3), Kukesi - S. Tiraspol 2:1 (2:2), Ludogorets - Zalgiris 4:1 (5:3), Maribor - Zrinjski 1:1 (3:2), Celtic - Linfield 4:0 (6:0), Legia - Mariehamn 6:0 (9:0), Honved - H. Beer Sheva 2:3 (3:5)

* u zagradi su ukupni rezultati

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.