ŽDRIJEB LIGE PRVAKA

Mandžukić opet u Munchenu, Modrić i Kovačić u Rimu

Ponedjeljak, 14. prosinca 2015. 12:32 Napisao/la  SC

Parovi osmine finala:  Roma - Real Madrid,   PSG - Chelsea,   Arsenal - Barcelona, Juventus - Bayern

U švicarskom Nyonu održan je ždrijeb osmine finala Lige prvaka. Kuglice su spojile Juventus i Bayern, što će značiti povratak Marija Mandžukića u Munchen. Madridski Real Luke Modrića i Matea Kovačića igrat će protiv Rome, a put Barcelone do obrane naslova europskog prvaka počet će kod Arsenala.

Jose Mourinho će, ako dočeka proljeće na klupi Chelseaja, ponovo u osmini finala morati proći PSG od kojeg je lani ispao u istoj fazi natjecanja.

Kijevski Dinamo igrat će protiv Manchester Cityja, a madridski Atletico kontra nizozemskog PSV-a. Benfica će prolaz dalje tražiti preko Zenita, a međusobno će se sučeliti Gent i Wolfsburg, dva kluba koja doživljavaju svoju premijeru u proljetnom dijelu Lige prvaka.

Prvi susreti igraju se 16. i 17. odnosno 23. i 24. veljače, a uzvrati su na rasporedu 8. i 9. odnosno 15. i 16. ožujka.

Parovi osmine finala:
Gent - Wolfsburg
Roma - Real Madrid
PSG - Chelsea
Arsenal - Barcelona
Juventus - Bayern
PSV - Atletico
Benfica - Zenit
Dinamo Kijev - Manchester City

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.