LIGA PRVAKA

Dinamo bez boda i postignutog pogotka

Srijeda, 07. prosinca 2016. 22:36 Napisao/la  SC

Utakmice 6. kola: Juventus – Dinamo 2:0, Lyon – Sevilla 0:0

Liga prvaka – 6. kolo

Dinamo je u Torinu protiv Juventusa odigrao posljedni susret u Europi ove sezone, poraz od 0:2 izgleda bolje od igre hrvatskog prvaka.

U prvom dijelu Juventus je gospodario terenom i u nekoliko navrata imao izgledne prilike, ali je gol Dinamo uspješno sačuvao Dominik Livaković.

U drugom dijelu u 52. minuti Higuain dovodi Juventus u vodstvo. Nakon gužve u šesnaestercu na dodavanje Lemine, Higuain pogađa gol Dinama.

U 73. minuti Juventus je poveo 2:0, nakon udarca iz kuta koji je izveo Pjanić, Rugani je ostao potpuno sam i lagano pospremio loptu iza leđa Livakovića.

Do kraja susreta Livaković je još nekoliko puta vrlo spretno reagirao, te tako spriječio Dinamo od većeg poraza.

Mario Mandžukić odigrao je za pobjednički sastav do 85. minute, a Marko Pjaca nije bio u sastavu.

JUVENTUS: Neto, Rugani, Benatia, Evra, Cuadrado, Marchisio (74 Sturaro), Lemina, Pjanić (80 Dybala), Asamoah, Mandžukić (85 Hernanes), Higuain

DINAMO: Livaković, Šitum, Sigali, Schildenfeld, Pivarić, Moro (85 Matel), Knežević, Gojak (57 Fiolić), Ćorić, Soudani (74 Stojanović), Fernandes

U drugom dvoboju skupine H, u Lyonu su domaći Lyon i Sevilla odigrali bez pogodaka, te je Sevilla osigurala drugo mjesto u skupini i prolazak u drugu fazu natjecanja.

Skupina H: Juventus – Dinamo 2:0 (Higuain 52, Rugani 73), Lyon – Sevilla 0:0

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.