LEO MESSI Chelsea izgledao podređeno u trenucima kada bi loptu imao najbolji igrač na svijetu

Četvrtak, 15. ožujka 2018. 10:25 Napisao/la  SC

Leu Messiju za 100 pogodaka u Ligi prvaka  trebalo 14 utakmica, 1758 minuta i 266 udaraca manje nego Cristianu Ronaldu

Leo Messi
Leo Messi

 

Barcelona je eliminirala (3:0) Chelsea u osmini finala Lige prvaka nakon uzvratne utakmice od sažetka koje ništa važno ne bi ostalo kada bi se izostavio učinak Lea Messija.

Momčad Chelsea u porazu ni po čemu nije izgledala podređeno osim u trenucima kada bi loptu u nogama imao Messi.

Dva Messijeva pogotka i asistencija najbolje je što se u utakmici protiv Chelsea dogodilo Barceloni, ali i svjetskom nogometu.

 - Messi je nevjerojatan igrač, najbolji na svijetu. Kada imate ovakvu priliku izreći komplimente nekome poput Messija, onda to morate iskoristiti. Govorimo o igraču koji svake sezone postigne 60 golova! Mislim da rezultat nije bio realan. Presjekao nas je rani pogodak, ali kasnije smo dominirali, stvarali šanse, pogađali okvir. Ponosan sam na svoje igrače, rekao je trener Chelsea Antonio Conte nakon utakmice.

Messi je protiv Chelsea dosegnuo brojku od 100 pogodaka u Ligi prvaka, postigao je 34 gola u 43 utakmice u svim natjecanjima ove sezone.

- Sretan sam što sam postigao sto golova u takvom natjecanje, ali je važnije da smo prošli dalje nakon utakmice protiv momčadi koja ima jako dobre igrače. Nisam čuo što je Conte rekao, prenijeli su mi što je rekao na čemu mu zahvaljujem, rekao je Messi.

Cristiano Ronaldo ušao je u povijest kao prvi igrač koji je postigao 100 pogodaka u Ligi prvaka.

Messi je postao drugi u povijesti, ali mu je za isti učinak trebalo 14 utakmica, 1758 minuta i 266 udaraca manje nego napadaču Real Madrida.

Messi je 100 pogodaka postigao za 123 utakmice u Ligi prvaka, što sve govori o efektnoj igri najboljega igrača današnjice.

Ronaldo je postigao 117 pogodaka u Ligi prvaka.

Messi je mlađi 2,5 godine od Ronalda, pa u 30. godini vrijeme još uvijek radi za njega i svih koji uživaju u njegovoj igri.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.