PSG DOSEGNUO MAKSIMUM Kylian Mbappe neće aktivirati klauzulu o produljenju ugovora, Real Madrid ovog puta čeka poziv najboljega napadača na svijetu

Petak, 10. ožujka 2023. 09:46 Napisao/la  SC

PSG  odbio tri ponude Real Madrida od 160, 180 i  200 mil. eura, francuska praonica arapskog novca ne ponaša se na tržištu kao klub koji mora prodavati

Kylian Mbappe neće aktivirati klauzulu o produljenju ugovora, Real Madrid ovog puta čeka poziv najboljega napadača na svijetu

Marca je objavila novi nastavak nedovršene priče o Real Madridu i Kylianu Mbappeu.

PSG je ispao iz Lige prvaka od Bayerna, sezona je u Parizu praktično završila u ožujku, nitko u Ligue 1 ne može zaustaviti PSG na putu do nove titule prvaka, ali naslov francuskog prvaka utješna je nagrada za klub koji ne plaća tri ponajbolja napadača na svijetu (Mbappe, Messi, Neymar) da bi postao francuski nego europski prvak.

Rezignirana Mbappeova izjava nakon poraza od Bayerna: Ovo je naš maksimum!, odjekuje po francuskim i španjolskim medijima.

Dobro obaviještena Marca tvrdi da Mbappe nema namjeru produljiti ugovor s PSG-om.

Točnije, do 30. lipnja Mbappe treba aktivirati klauzulu i produljiti ugovor do 2025. godine, u protivnim ugovor mu istječe na ljeto 2024. godine.

To znači da ga PSG mora prodati na ljeto 2023. godine ako želi nešto zaraditi na najboljem napadaču na svijetu.

Namjerno ili ne, Marca je previdjela da PSG zarada ne zanima, francuska praonica arapskog novca ne ponaša se na tržištu kao klub koji mora prodavati da bi zarađivao.

Mbappe je ušao u zadnju godinu ugovora prije nešto je ljetos produljio ugovor s PSG-om iako su svi najavljivali da će besplatno otići u Real Madrid, PSG je prije toga odbio tri ponude Real Madrida od 160, 180 i zadnju od 200 mil. eura.

Marca ističe da je ovog puta razočarani Mbappe odlučan otići zbog toga, jer je postao svjestan da PSG nije trofejni klub kao Bayern.

Mentalitet trofejnog kluba ne može se kupiti, on se stječe pobjedama u finalima.

Marca ističe da ovog puta Real Madrid ne želi pregovarati s Mbappeom i PSG-om, Florentino Perez voljan je razgovarati samo na Mbappeovu inicijativu.

Real Madrid ove sezone osjeća posljedice zamora materijala, Karim Benzema sve je češće ozlijeđen, čak sedam puta ove sezone.

Do 2024. godine Real Madrid trebao bi pronaći zamjenu za dobitnika Zlatne lopte, samo dvojica igrača mogu zadovoljiti kraljevske kriterije: Kylian Mbappe i Erling Haaland.

Obojica su u arapskom vlasništvu, što znači da Real Madrid ni jednog ne može dovesti zbog novca.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.