Jürgen Klopp: Ne brinem koga ćemo dobiti, mene ždrijeb ionako uvijek spoji s Real Madridom

Četvrtak, 07. prosinca 2017. 14:45 Napisao/la  SC
Kloop i Coutinho
Kloop i Coutinho

Liverpool je s visokih 7:0 pobijedio Spartak na Anfieldu, s 23 gola u šest utakmica  postao je najefikasniji engleski predstavnik u povijesti skupina Lige prvaka.

- Nitko nije mogao ni zamisliti da će večeras ovako završiti. Za obje je momčadi to bila utakmica na sve ili ništa. Spartak je stvarno jako dobra momčad, znam da sada tako ne mislite, ali jako je teško igrati protiv njih. Savršeno smo otvorili utakmicu i nakon što smo poveli, nismo se morali braniti. Bila je ovo jako lijepa večer na Anfieldu. Uvijek je dobro postići jedan ili dva rana pogotka. Na poluvremenu sam rekao igračima da moramo pokazati svima da smo naučili na svojim pogreškama i da moramo nastaviti dalje. Nemam se na što žaliti večeras, sve je bilo odlično. Malo smo promijenili sustav, a dečki su bili jako dobri. Obrana je bila na mjestu, to mi se posebno svidjelo, rekao je Jürgen Klopp.

U ponedjeljak se održava ždrijeb Lige prvaka:

- Ne brine me previše koga ćemo dobiti. Mene ždrijeb inače uvijek spoji s Real Madridom, vidjet ćemo hoće li i sada. Nemamo nekih favorita, bit će lijepo nakon dugo vremena igrati osminu finala, kaže Kloop.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.