Jose Mourinho: Sada Casillas napokon može osvojiti Europsku ligu, jedini trofej koji mu nedostaje

Četvrtak, 10. prosinca 2015. 09:48 Napisao/la  SC

Vratar Porta Iker Casillas i Mourinho u lošim su odnosima iz zajedničkog razdoblja u Real Madridu

Chelsea je na Stamford Bridgeu pobijedio Porto 2:0. Aktualni klub Josea Mourinha izborio je osminu finala Lige prvaka, dok će bivši klub karizmatičnog Portugalca igrati Europsku ligu.

Utakmica je imala posebne tenzije, između ostalog vratar Porta Iker Casillas i Mourinho u lošim su odnosima iz zajedničkog razdoblja u Real Madridu. Tada je Mourihno optužio Casillasa da je krtica u svlačionici zbog čega je klupska legenda sjedila na klupi.

Na vratima Porta, Casillas je prvi put u karijeri ispao već u grupnoj fazi Lige prvaka, što Mourinho nije propustio cinično komentirati:

- S Casillasom nemam problema. Ja sam napravio svoj posao, on svoj. Sada Casillas može osvojiti jedini trofej koji mu nedostaje - Europsku ligu, rekao je Mourinho.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.