Jack Grealish: Osvojiti trostruku krunu je tako posebno, Guardiola je genij!

Nedjelja, 11. lipnja 2023. 09:17 Napisao/la  SC
Jack Grealish: Osvojiti trostruku krunu je tako posebno, Guardiola je genij!

Pep Guardiola ponovio je na klupi Manchester Cityja sezonu sličnu premijernoj sezoni u Barceloni, osvojio je prvenstvo, nacionalni kup i Ligu prvaka:

- Dečki su stvarno bili dobri. Budite strpljivi, rekao sam im na poluvremenu. Morate imati i sreće. No, ovo je zapisano u zvijezdama i pripada nama. Nismo bili na najboljoj razini, ovo sasvim sigurno nije bila naša najbolja predstava. Nemam energije razmišljati o sljedećoj sezoni, to je nemoguće. Treba nam odmor, sezona je preduga. Naši igrači sada imaju i međunarodne utakmice. Uefa i Fifa, moraju razmisliti o tome, kazao je Guardiola nakon što je treći put postao europski prvak.

Guardiola je prve dvije europske titule osvojio na klupi Barcelone 2009. i 2011. godine.

Tri europska naslova imaju i Zinedine Zidane na klupi Real Madrida (2016, 2017, 2018), te Bob Paisley s Liverpoolom (1977, 1978, 1981).

Rekorder je Carlo Ancelotti s četiri osvojene titule, po dvije s Milanom (2003, 2007) i Real Madridom (2014, 2022).

- Ovo je ono za što radiš cijeli život. Presretan sam, bio sam grozan, ali nije me briga. Osvojiti trostruku krunu s ovom skupinom igrača je tako posebno. Svatko tko me poznaje zna koliko volim nogomet, želim se zahvaliti menadžeru što je toliko vjerovao u mene. On je genij, rekao je Jack Grealish.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.