Liga prvaka: Preokret Intera za neizvjesnu završnicu B skupine, Zidane ne želi odstupiti

Utorak, 01. prosinca 2020. 23:07 Napisao/la  SC

Svi imaju šanse ostvariti plasman u završnicu, u zadnjem kolu igraju Inter - Šahtar i Real Madrid - Borussia (M). Atalanta i Ajax međusobno odlučuju o mjestu u završnici

Inter slavio u Mönchengladbachu
Inter slavio u Mönchengladbachu

Liga prvaka - 5. kolo

Luka Modrić igrao cijelu utakmicu u Kijevu, gdje je Real Madrid doživio poraz od Šahtara.

Šahtar se pobjedom vratio u borbu za mjesto u završnici natjecanja, Real Madrid još je jednom razočarao navijače, nalazi se pred ispadanjem iz Lige prvaka, Zinedine Zidane je pod sve jačim pritiskom medija.

- Neću dati ostavku! Prolazili smo i ranije kroz teška razdoblja, prolazimo ih i sada, to je realnost. Idemo dalje! Ostala je još jedna utakmica do kraja, moramo pobijediti. Težak je ovo trenutak za klub, ali moramo ga podnijeti dostojanstveno, kazao je Zidane.

U istoj skupini Inter je preokretom u Mönchengladbachu zadnje kolo učinio vrlo neizvjesnim, svi imaju šanse ostvariti plasman u završnicu, u zadnjem kolu igraju Inter - Šahtar i Real Madrid - Borussia (M).

Marcelo Brozović vratio se u momčad Intera nakon samoizolacije, hrvatski reprezentativac bio je asistent za prvi Lukakuov pogodak.

Ivan Perišić igrao je tek od 87. minute.

Atalanta je izbjegnula poraz od Midtjyllanda, koji je iznenadio osvojivši prvi bod.

Mario Pašalić i Boško Šutalo nisu bili u rosteru Atalante zbog ozljeda.

Atalanta i Ajax u zadnjem kolu međusobno odlučuju o mjestu koje vodi u završnicu Lige prvaka.

Vedran Ćorluka igrao cijelu utakmicu za Lokomotiv u porazu od Salzburga, koji je stekao priliku pobjedom protiv Atletica u zadnjem kolu ući u završnicu.

Marseille je ostvario prvu pobjedu, ali u zadnjem kolu igra protiv Manchester Cityja pa će teško nastaviti natjecanje u Europskoj ligi.

Skupina A: Lokomotiv Moskva - Salzburg 1:3 (Miranchuk 79/Berisha 28, 41, Adeyemi 81), Atlético - Bayern 1:1 (Joao Felix 26/Muller 86-11m)
Poredak: Bayern 13, Atletico 6, Salzburg 4, Lokomotiv 3

Skupina B: Šahtar - Real Madrid 2:0 (Dentinho 57, Solomon 82), Borussia (M) - Inter 2:3 (Plea 45+1, 76/Darmian 17, Lukaku 64, 73)
Poredak: Borussia (M) 8, Šahtar 7, Real Madrid 7, Inter 5

Skupina C: Marseille - Olympiacos 2:1 (Payet 55-11m/Camara 33), Porto - Manchester City 0:0
Poredak: Manchester City 13, Porto 10, Olympiacos 3, Marseille 3

Skupina D: Atalanta - Midtjylland 1:1 (Romero 79/Sholz 13), Liverpool - Ajax 1:0 (Jones 58)
Poredak: Liverpool 12, Atalanta 8, Ajax 7, Midtjylland 1

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.