Dejan Lovren: Atmosfera na stadionu bila je najbolja otkako sam u Liverpoolu

Četvrtak, 05. travnja 2018. 17:40 Napisao/la  SC
Dejan Lovren
Dejan Lovren

 Liverpool je u prvom poluvremenu doslovno pregazio (3:0) moćni Manchester City u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka.

U drugom dijelu Liverpool se pretežito branio i na kraju obranio tako da jedna od najboljih momčadi na svijetu nije uputila ozbiljan udarac prema vratima:

- Ne radi se samo o postizanju golova, nego i o tome što radimo kada nemamo loptu. A protiv Cityja smo se fantastično branili. To je ono što dobre momčadi rade. Bili smo koncentrirani od prve sekunde pa sve do kraja. Rezultat je sjajan. U nogometu se nikada ne zna, opustiš se na sekundu i stvore ti probleme. City ima kvalitetu da zabije kada to želi, ali ovog puta nisu uspjeli i to je bilo ključno. Mislim da je atmosfera na stadionu bila najbolja koju sam doživio otkako sam u Liverpoolu. Ma čini mi se da od prve pa do posljednje minute nitko nije sjedao na sjedalicu. Bilo je fantastično! Nismo mogli čuti jedni druge. Veliki je plus imati ovakve navijače na svojoj strani, kazao je Dejan Lovren, jedan od najboljih igrača Liverpoola.

Jedina mrlja na pobjedu bila je reakcija skupine navijača Liverpoola, koji su prije utakmice zasuli autobus Manchester Cityja bakljama i bocama.

UEFA je u četvrtak protiv Liverpoola zbog toga otvorila istragu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.