Leo Messi: Sve je podređeno Brazilu, ne želimo biti dio ovog korumpiranog društva!

Nedjelja, 07. srpnja 2019. 09:10 Napisao/la  SC

Argentina je u polufinalu ispala od Brazila, nakon utakmice argentinski savez službeno se žalio zbog suđenja

Leo Messi
Leo Messi

Leo Messi nije htio primiti medalju za osvojeno treće mjesto na Copa Americi.

Argentina je pobijedila (2:0) Čile u utakmici koju je obilježila velika nervoza i loše suđenje, a Messi i Medel isključeni su u 37. minuti zbog međusobnog naguravanja.

- Medel uvijek igra na granici, sa žutim kartonima za obojicu sve bi završilo... Važno je da je ekipa završila dobro turnir. Možda sam isključen zbog onog što sam sucima govorio zadnju utakmicu, rekao je Messi prije nego što je objasnio zašto nije htio primiti odličje:

- Sve je podređeno Brazilu, tu nema sumnje. Nadam se da suci i VAR neće utjecati na rezultat finalne utakmice iako sumnjam. Ne želimo biti dio ovog korumpiranog društva, pokazali su da nas ne poštuju. Korupcija i suci nisu dozvolili ljudima da uživaju u nogometu, rekao je Messi i naglasio da ga nije strah da zbog izgovorenog biti kažnjen:

- Neka rade što hoće, istina se mora reći, rekao je Messi.

Argentina je u polufinalu ispala od Brazila, nakon utakmice argentinski savez službeno se žalio zbog suđenja.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.