Ivan Perišić i Christian Eriksen zajedno odlaze Tottenham

Petak, 08. siječnja 2021. 11:11 Napisao/la  SC

Jose Mourinho posebno  zainteresiran za Perišića kojega je htio dovesti iz Intera, kada je bio menadžer Manchester Uniteda

Ivan Perišić i Christian Eriksen zajedno odlaze Tottenham

Ivan Perišić i Christian Eriksen mogli bi zajedno nastaviti karijeru u Tottenhamu.

Talijanski i engleski mediji spekuliraju s transferima dvojice igrača Intera, koji nisu u prvom planu Antonija Contea.

Eriksen je potpuno otpisan, Conte je danskog reprezentativca stavio na transfer-listu čim je došao u Inter.

Perišić ima dosta veliku minutažu nakon povratka iz Bayerna, igrao je 21 utakmicu, 11 puta bio je u početnoj postavi.

Conte je na početku sezone hvalio Perišića da bi pri kraju godine opet jasno dao do znanja da se Perišić ne uklapa u njegov način igre.

Perišić je u jednom razdoblju igrao lijevog braniča u sustavu s trojicom stopera, naravno da to nije njegova prirodna pozicija.

Jose Mourinho posebno je zainteresiran za Perišića kojega je htio dovesti iz Intera, kada je bio menadžer Manchester Uniteda. Tada je Perišić bio stožerni igrač Intera, koji je postavio neprihvatljive uvjete.

Što se realizacije transfera tiče, Eriksenov povratak u Tottenham ovisi o odlasku Dele Allija, koji nije zadovoljan tretmanom u Tottenhamu.

Eriksen se povezivao s PSG-om čim je Mauricio Pochettino postao novi trener pariškog kluba, zajedno su radili u Tottenhamu za koji je Eriksen igrao sedam sezona.

Međutim, Pochettino je tek stigao u Pariz, gdje sportsku politiku određuje Leonardo, koji o Eriksenu ima malo drugačije mišljenje nego Pochettino.

U Perišićevu slučaju presudnu riječ ima Mourinho, koji je pokušao dovesti Perišića još ljetos, odmah nakon što je Bayern potvrdio da neće otkupiti njegov ugovor od Intera.

Perišić se vratio u Inter kao europski prvak, što je promijenilo njegovu poziciju Conteovim planovima. Ne zadugo!

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.