IZ ENGLESKE U GRČKU

Soudani novi igrač Olympiakosa

Ponedjeljak, 17. lipnja 2019. 14:45 Napisao/la  SC

Transfer obavio vlasnik obaju klubova

Soudani stigao u Grčku
Soudani stigao u Grčku

 

El Arbi Hilal Soudani novi je igrač Olympiakosa!

Nekadašnji napadač Dinama otišao je iz Nottingham Foresta nakon sezone koju je propustio zbog teže ozljede, 31-godišnji alžirski reprezentativac odigrao je samo osam utakmica prije nego što su mu stradali ligamenti.

Cijelu sezonu sanirao je tešku ozljedu, nakon duže stanke spreman je za nove izazove u kultnom grčkom klubu, koji je prije dvije godine eliminirao Rijeku u play-offu Lige prvaka

Detalji transfera nisu objavljeni budući da su odrađeni u četiri zida vlasnika obaju klubova, grčkog brodovlasnika Evangelosa Marinakisa.

Soudani nije prvi, a vjerojatno ni zadnji igrač kojega su na sličan način razmijenili Nottingham Forest i Olympiakos.

Ako nakon dužega izbivanja u dresu Olympiakosa iskaže samo dio velikoga potencijala, moguće je da se Soudani opet vrati u Nottingham Forest, koji je prošlu sezonu završio na 9. mjestu Championshipa.

Soudani je trenutačno potrebniji Olympiakosu, grčki doprvak igra kvalifikacije za Ligu prvaka.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.