David Beckham u Inter Miami planira dovesti Lionela Messija i Luisa Suareza

Četvrtak, 12. rujna 2019. 15:50 Napisao/la  SC
Zvijezde BArcelone Messi i Suarez najbolji su prijatelji
Zvijezde BArcelone Messi i Suarez najbolji su prijatelji

David Beckham ulazi u MLS ligu s Miamijem i želi za premijernu sezonu dovesti neke od najvećih nogometnih zvijezda.

Inter Miami debitirat će u MLS-u sljedeće godine, a iz Katalonije dolaze vijesti da Beckham planira dovesti dvojac iz Barcelone.

Katalonski radio javlja da je Beckham već kontaktirao Messija i ljude oko njega.

- Ponuda je brutalna, otkrivaju Katalonci i dodaju da Messi u ugovoru s Barcelonom ima klauzulu prema kojoj bez odštete može otići izvan Europe.

Mundo Deportivo piše da ponudu ima iz Miamija ima i Luis Suarez.

Urugvajski napadač ugovor s Barcelonom ima do 2021. godine i španjolski prvak mu planira ponuditi ugovor na još jednu godinu, no to bi Suarezu moglo biti premalo jer Beckhamova ponuda je četverogodišnji ugovor prema kojem bi Suarez zarađivao ogroman novac do 36. godine.

Beckham se nada kako će dovesti i Messija i Suareza, a upravo je njihovo prijateljstvo jedan od razloga zašto slavni Englez vjeruje da ih može oteti Barceloni.

Messi i Suarez su najbolji prijatelji u svlačionici katalonskog kluba, susjedi su i djeca im idu zajedno u istu školu.

Inter Miami pola godine prije debija u MLS-u u momčadi ima samo trojicu nogometaša - Matíasa Pellegrinija , Juliána Carranzu i Christiana Makouna.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.