Copa America: Dani Alves postignuo pogodak protiv Perua i objavio da odlazi iz PSG-a

Nedjelja, 23. lipnja 2019. 10:19 Napisao/la  SC
Dani Alves
Dani Alves

 

Brazil je u utakmici Copa Americe napunio mrežu Perua, peti pogodak postigao je Dani Alves koji je nakon utakmice objavio da više nije igrač PSG-a.

- Želio bih se zahvaliti PSG-ovog porodici što mi je dala priliku da zajedno pišemo povijest ovog kluba. Želio bih se zahvaliti svim djelatnicima koji su me poštovali od prvog dana. Bile su to dvije godine ponovnog stvaranja da bih ispunio svoju misiju, ali u životu sve ima svoj početak, sredinu i kraj, sada je došlo vrijeme da stavim točku. Ispričavam se ako sam negdje pogriješio, ako sam igrao loše. Mom bivšem klubu želim sve najbolje u narednim sezonama, poručio je 37-godišnji Brazilac koji još uvijek igra na vrhunskoj razini.

Casemiro je bio dvostruki strijelac, Firminio i Everton postignuli su po pogodak protiv Perua.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.