Copa America: Argentina i Brazil u polufinalu, Venezuela ostavila dobar dojam

Petak, 28. lipnja 2019. 22:53 Napisao/la  SC

Venzuela - Argentina 0:2. U drugom dijeli Venezuela  ostavila puno bolji dojam, Argentina većinu vremena provela u svojoj trećini

Messi prvi čestitao Martinezu na pogotku
Messi prvi čestitao Martinezu na pogotku

 

Argentina i Brazil igraju u polufinalu Copa Americe, sudar južnoameričkih divova zakazan je za srijedu rano ujutro (02.30) po našem vremenu.

Nakon što je Brazil ujutro u petak nakon jedanaesteraca u četvrtfinalu eliminirao Paragvaj, u petak navečer Argentina je pobijedila Venezuelu rezultatom 2:0.

U 71. minuti Hernandez je izašao sam ispred Armanija, vratar argentinske reprezentacije osujetio je zadnju priliku Venezuele da se vrati u utakmicu.

Tri minute kasnije stigla je kazna za promašaj.

Aguero je sa 17 metara snažno loptu uputio u vratara Farineza od kojega se lopta odbila idealno za natrčalog Lo Celsa, koji je zatresao praznu mrežu.

Argentina je u prvom dijelu utakmice bila bolja, povela je atraktivnim potezom Martineza, koji je petom skrenuo loptu u mrežu.

U drugom dijeli Venezuela je ostavila puno bolji dojam, Argentina je većinu vremena provela u svojoj trećini.

Osim spomenute prilike Hernandeza nisu imali velike koristi posjeda lopte.

Leo Messi odigrao je klasičnu utakmicu za reprezentaciju što znači da ništa posebno nije pokazao.

Copa Amerika, četvrtfinale: Venezuela - Argentina 0:2 (Martinez 10, Lo Celso 74)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.