Robinho mora u zatvor, brazilski sud uvažio talijanski uhidbeni zahtjev

Četvrtak, 21. ožujka 2024. 00:12 Napisao/la  SC

Brazilski mediji počeli spekulirati da će 40-godišnji Robinho pobjeći u neku državu u kojoj bi mogao kupiti azil

Robinho
Robinho

Robinho mora u zatvor!

Vrhovni sud u Brazilu većinom glasova donio je odluku da Robinho mora odslužiti zatvorsku kaznu od devet godina!

Nekadašnja zvijezda Real Madrida i Milana osuđen je zbog silovanja u Italiji, sud u Milanu 2022. godine izrekao mu je kaznu od devet godina zbog brutalnog silovanja 23-godišnje djevojke.

Robinho je pobjegao u Brazil, nadao se da brazilski sud neće udovoljiti talijanskom zahtjevu da zatvorsku kaznu odsluži u Brazilu.

Brazilski sud već je izdao nalog za uhićenje, Robinhu preostaje još jeda žalba. Ako bude odbijena, završit će u jednom od zloglasnih brazilskih zatvora.

Robinho je druga brazilska zvijezda oduđena zbog silovanja, nedavno je bivši igrač Barcelone Dani Alves kažnjen s četiri i pol godine zatvora.

Španjolska javnost bila je ogorčena kada je saznala da će Dani Alves biti pušten nakon što je Neymar platio kauciju od milijun eura.

Što se Robinha tiče, brazilski mediji odmah su počeli spekulirati da će 40-godišnji Brazilac pobjeći u neku državu u kojoj bi mogao kupiti azil, novca mu ne nedostaje.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.