Zoran Vulić visoko na listi kandidata za novog izbornika uz Antu Čačića i Nenada Gračana

Petak, 11. rujna 2015. 12:55 Napisao/la  Ivan Jelić

Vulić je bio član stručnog stožera reprezentacije kada je izbornik bio Otto Barić 


Čelnici HNS-a u srijedu nisu izabrali nasljednika Nike Kovača. Kao prvi kandidat spominjao se aktualni trener Lokomotive Ante Čačić, osim njega spominjao se Nenad Gračan. Članovi Izvršnog odbora HNS-a odlučili su da će 21. rujna obznaniti ime novog izbornika.

Pojavio se novi kandidat: Zoran Vulić, aktualni trener RNK Split. Spekulira se da bi Vulić mogao naslijediti Niku Kovača. Vulić je bio član stručnog stožera reprezentacije kada je izbornik bio Otto Barić (2000 - 2004), kratko vrijeme bio je izbornik U-21 reprezentacije, s Hajdukom je osvojio titulu prvaka u sezoni 2000/01, dok je u sezoni 2003/04. osvojio Kup. Prošle sezone sa Splitom je igrao finale Kupa protiv Dinama.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.