Zlatko Dalić: Žao mi je što je Marko donio ovakvu odluku, no razumijem njegovo razmišljanje

Nedjelja, 08. listopada 2023. 17:50 Napisao/la  SC

Razumijem razloge koje mi je Marko iznio u iskrenom razgovoru, kaže predsjednik HNS-a Marijan Kustić

Marka Livaje i Brune Petkovića neće biti u Osijeku
Marka Livaje i Brune Petkovića neće biti u Osijeku

HNS je objavio sljedeću obavijest:

Predsjednik HNS-a Marijan Kustić zahvalio je Marku na iskrenom razgovoru:

- Marko je proteklih godina bio važan dio naše reprezentacije te me stoga ražalostila ova objava. No, razumijem razloge koje mi je Marko iznio u iskrenom razgovoru te stoga poštujem ovakvu odluku. Zahvalni smo Marku na doprinosu reprezentaciji u proteklom razdoblju, posebno u našem pohodu do bronce na Svjetskom prvenstvu, te mu želim svu sreću u nastavku klupske karijere.

- Žao mi je što je Marko donio ovakvu odluku, no razumijem njegovo razmišljanje. Poštujem takvu odluku, kao što sam poštovao i prethodne odluke kada bi se netko oprostio od reprezentacije. Marku zahvaljujem na svemu što je dao reprezentaciji, bio je važan dio naše brončane priče u Kataru te vjerujem da će mu to Svjetsko prvenstvo ostati među najdražim uspomenama u karijeri. Želim mu puno zdravlja i sreće privatno i profesionalno, poručio je izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić.

Livaja je za reprezentaciju odigrao 21 utakmicu te je pritom zabio četiri pogotka, uključujući vodeći pogodak protiv Kanade na FIFA Svjetskom prvenstvu u Kataru gdje su Vatreni osvojili brončanu medalju.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.