ZLATKO DALIĆ Što mogu napraviti u dva dana? Možda je nedostajalo malo naboja!

Subota, 07. listopada 2017. 17:44 Napisao  I. V.

Neću o prošlosti, ne želim se vraćati natrag, gledam samo prema budućnosti. Samo prema Ukrajini, kaže Dalić

Zlatko Dalić
Zlatko Dalić


Zlatko Dalić prvi put se obratio javnosti kao izbornik koji se priključio reprezentaciji uoči leta za Ukrajinu:

- Nisam niti trenutka dvojio, hvala ljudima iz Saveza na ukazanom povjerenju. Svjestan sam situacije, ali ne bojim se ničega. I spreman sam za ovaj posao. Vjerujem u reprezentaciju i ove dečke, spreman sam dati sve od sebe i pomoći im koliko mogu. Što mogu napraviti u dva dana? Mogu probati sve. Prvo razgovarati s njima, svi oni igraju u velikim klubovima i znam koliko vrijede. Možda je reprezentaciji nedostajalo malo naboja, neće biti lako, ali ćemo pokušati sve da u ova dva dana promijenimo to stanje. Nije lako, ne može se puno toga promijeniti u tako kratkom vremenu, ali dat ćemo sve od sebe. Ne bojim se ničega i nisam opterećen. Znam da mogu pomoći ovoj reprezentaciji i to ću napraviti. Neću o prošlosti, ne želim se vraćati natrag, gledam samo prema budućnosti. Samo prema Ukrajini. Vidjet ćemo i stanje igrača, Brozović je otpao i nije ovdje s nama, za Mandžukića ćemo tek vidjeti. Lovren? Dajte mi malo vremena, sutra ćemo više toga znati, kazao je Dalić.

Istaknuo je Dalić da se ne zamara ničim osim Ukrajine:

- Ovo mi je naljepši, ali i najznačajniji posao u karijeri. Rekao sam još prije da sam spreman, sedam godina sam bio vani, nametnuo se svojim rezultatima. Ne mislim o tome što će biti kasnije, ja sam došao pomoći. Vjerujem u uspjeh u Kijevu, zato sam i došao. Ostajem li dulje izbornik? Polako, idemo prvo u Kijevu napraviti posao, onda ćemo vidjeti što i kako dalje, kazao je Dalić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.