Zlatko Dalić: Što će mi ugovor? Odradit ću dodatne kvalifikacije pa ćemo vidjeti što dalje

Ponedjeljak, 16. listopada 2017. 21:35 Napisao/la  SC
Zlatko Dalić: Što će mi ugovor? Odradit ću dodatne kvalifikacije pa ćemo vidjeti što dalje

Zlatko Dalić ostaje izbornik za dvije utakmice play-offa, tako je odlučio Izvršni odbor HNS-a.

- Što će mi ugovor? Mogao sam potpisati na tri godine, ali što ako se ne plasiramo u Rusiju? Da imam ugovor, da budem izbornik i da uživam? Ne, nisam takav. Ovime sam želio pokazati kako bi se trebalo ponašati. Nema nikakvog uhljebljivanja. Odradit ću dodatne kvalifikacije pa ćemo vidjeti što i kako dalje. Hrvat sam, volim ovu zemlju i za nju sam uvijek spreman dati sve. Neka pljuju po meni i pričaju što hoće, ja sam odlučio da je ovako najbolje. Želim da uz pomoć hrvatskog naroda odemo u Rusiju i da to pokušamo napraviti svi zajedno, kazao je Dalić za 24sata.

Ždrijeb dodatnih kvalifikacija održava se u utorak, Hrvatska je nositelj i može igrati protiv Sjeverne Irske, Švedske, Grčke ili Republike Irske.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.