Zlatko Dalić nije zabrinut, poznat početni sastav za Tursku

Srijeda, 11. listopada 2023. 20:56 Napisao/la  SC
Petar Musa
Petar Musa

Zlatko Dalić prvi put u mandatu nema potrebe skrivati početni sastav prije neke utakmice, s obzirom na izbor igrača Dalić nema puno izbora.

Utakmicu protiv Turske počinju: Livaković - Stanišić, Šutalo, Gvardiol, Sosa - Modrić, Brozović, Kovačič - Pašalić, Brekalo - Musa.

- Nemam razloga biti zabrinut. Meni je gore kad igram protiv Latvije i Armenije nego protiv Brazila i Argentine. Protiv Turske igramo ključnu utakmicu i možemo riješiti pitanje plasmana na Euro. Obrana je ključ uspjeha, bitno je da je svi igraju. Možemo biti zadovoljni kako svi igraju, strpljenje je uvijek bitno, a protiv Turske naročito. Važna su nam tri boda i nebitno je kada ćemo dati gol. Važno je da igrači ne gube glavu. Nećemo se previše otvarati ako ne zabijemo gol. Igrat ćemo svoju igru i čekati šanse, rekao je Dalić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.