Zlatko Dalić: Ne razumijem ulogu Romea Jozaka, što će izborniku časnik za vezu?!

Srijeda, 16. rujna 2015. 16:59 Napisao/la  SC

Nisam ni na čijoj strani, a to kod nas ne prolazi, kaže Dalić


Zlatko Dalić ne spominje se u kombinacijama za izbornika što je trenera Al Aina nagnalo na sljedeći komentar:

- Ne pripadam ni jednoj interesnoj skupini. Nisam ni na čijoj strani, a to kod nas ne prolazi. Naravno da bi mi bila velika čast i privilegija voditi hrvatsku nogometnu reprezentaciju, sve ću napraviti da jednoga dana ispunim trenerske snove. I postanem hrvatski izbornik. Ali sada, u ovoj konstalaciji odnosa unutar HNS-a vrijeme nije na mojoj strani. Prošle godine sam stigao do polufinala, a ove sezone do osmine finala azijske Lige prvake. To je izuzetno ozbiljno natjecanje, pa ne radi se o nekakvom varaždinskom malonogometnom turniru! Iza sebe imam 39 utakmica u Ligi prvaka, te samo tri poraza. Posljednjih sam godina i po broju trofeja najuspješniji hrvatski trener, u dvije sam države proglašen trenerom godine, kaže Dalić za goalcom.

Posebno se Dalić osvrnuo na ulogu Romea Jozaka:

- To jednostavno ne razumijem. Pa zašto izbornik ne bi komunicirao s predsjednikom HNS-a, što će mu časnik za vezu?! Negdje sam vidio da se među kandidatima za izbornika spominju Fabio Capello i Marcelo Lippi, baš me zanima kako bi oni reagirali da netko sjedi na klupi i nadzire njihov rad, kaže Dalić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.