Zlatko Dalić: Brekalova pozicija je upražnjena, može se vratiti na najbolji način

Ponedjeljak, 09. listopada 2023. 13:32 Napisao/la  SC
Josip Brekalo
Josip Brekalo

Josip Brekalo pogotkom protiv Napolija najavio je povratak u reprezentaciju:

- Brekalo je jučer dao gol protiv Napolija. Zabio je nakon više od godinu dana, ovo je šansa i za njega. Može se vratiti u reprezentaciju na najbolji način, njegova najdraža pozicija je upražnjena s obzirom na to da nema Perišića, Oršića i Ivanušeca, kaže izbornik Zlatko Dalić.

Luka Modrić opet je počeo igrati za Real Madrid, kapetan hrvatske reprezentacije nije bio zadovoljan tretmanom na početku sezone:

- Nisam s Lukom razgovarao o tome, to je klupska priča. Real ima jako puno igrača i utakmica, Ancelotti puno mijenja. Luka je prošlu utakmicu bio kapetan i igrao od prve minute. Najbitnije je da je zdrav, spreman i motiviran kad igra za reprezentaciju, rekao je Dalić za stranicu HNS-a.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.