U-21: Trojica Dinamovaca otkazali zbog ozljeda, Gračan pozvao Krovinovića, Brekala i Mišića

Ponedjeljak, 03. listopada 2016. 11:23 Napisao/la  SC

Bili smo i ranije oslabljeni i dobro reagirali, kaže Gračan


Nenad Gračan ima neočekivanih kadrovskih problema uoči odlučujuće utakmice protiv Švedske, U-21 reprezentacija mora pobijediit da bis e plasirala u završnicu EP-a.

Izbornik U-21 reprezentacije prvo je ostao bez Roga, koji je priključen A-reprezentaciji nakon što je otpao Modrić, a onda je ničim izazvana stigla zahvanica iz Dinama. Ćorić, Fiolić i Pavičić otkazali su nastupe zbog ozljeda! Protiv Hajduka nisu igrali...

- Neću prejudicirati neke stvari dok ne dobijemo medicinsku dokumentaciju... Krovinović, Brekalo i Mišić su pozvani zbog otkaza i to bi trebala biti momčad za Švedsku. Odnosno, čut ćemo se s Čačićem nakon Kosova da vidimo kakve su mogućnosti da nam se neki iz A vrste priključe. Uvijek se događalo da nam nedostaju igrači zbog ozljeda i A reprezentacije! Važan je rezultat, ali najvažnije je stvarati igrače za A vrstu. Bili smo i ranije oslabljeni i dobro reagirali. Protiv Švedske očekujem zanimljivu, tvrdu utakmicu, igrali smo prije mjesec dana u Koprivnici. Pokušat ćemo pogreške svesti na minimum, Šveđani su europski prvaxci, imaju niz igrača koji su već igrali za A vrstu, kaže Gračan.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.