U-21: GRUZIJA - HRVATSKA Pobjeda praktično donosi plasman na Europsko prvenstvo

Utorak, 06. rujna 2016. 12:18 Napisao/la  SC

Uoči zadnja dva kola mlada reprezentacija vodi u skupini nakon remija Švedske i Španjolske u ponedjeljak (1:1)


Hrvatska U-21 reprezentaciuja pod vodstvom izbornika Nenada Gračana u utorak gostuje kod Gruzije, reprezentacije koju je u rujnu prošle godine svladala kod kuće minimalnim rezultatom 1:0. Pobjedonosni pogodak tada je postigao Milić.

Pretposljednje kolo mlada reprezentacija čeka kao vodeća momčad skupine te nakon remija Švedske i Španjolske u ponedjeljak (1:1) imaju sve u svojim rukama, u zadnjem kolu gostuju u Švedskoj. U četvrtak su Gračanovi izabranici u Koprivnici remizirali upravo sa Šveđanima,

Za susret u Gruziji izbornik Gračan neće moći računati na ozlijeđene Benkovića i Fiolića, reprezentaciji je priključen Marko Kolar iz Intera. Važno je da igraju Rog i Ćorić.

- U Koprivnici nije to bilo naše najbolje izdanje i mislim da smo bolji od Šveđana, ali pokušat ćemo protiv Gruzije biti još jači i još bolji, kako bismo pobijedili i sa samopouzdanjem otišli na novi ogled sa Švedskom. Ne trebamo se bojati gruzijskih igrača, moramo gledati svoju igru te izboriti plasman na Europsko prvenstvo. Prva sljedeća utakmica nam je uvijek najvažnija i želimo ta tri boda više od ičega, kaže Ćorić.

Utakmica s Gruzijom u Zestafoniju počinje u 17.30 po hrvatskom vremenu, a sudit će Bugarin Ivajlo Stojanov.

Kvalifikacije za EP U-21, Skupina 6:
1. Hrvatska 19 (8)
2. Švedska 18 (8)
3. Španjolska 17 (8)
4. Gruzija 12 (9)
5. Estonija 4 (8)
6. San Marino 1 (9)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.