Šime Vrsaljko: Svjestan sam da postoje i oni kojima nije u interesu da Hrvatska ode na SP

Nedjelja, 08. listopada 2017. 13:22 Napisao/la  SC
Šime Vrsaljko
Šime Vrsaljko


Šime Vrsaljko ne skriva nezadovoljstvo atmosferom na trbinama Rujevice tijekom kvalifikacijske utakmice između Hrvatska i Finske (1:1).

- Ne želim udarati po publici i našim navijačima, ali neke me stvari iskreno smetaju. A one su naša realnost. Mi ulazimo u drugo poluvrijeme, rezultat je 0:0, a znamo da nam je svima u interesu pobjeda kako bismo dohvatili Svjetsko prvenstvo. A dio navijača već tada viče "Igrajte pederi", već su odustali od davanja podrške! Meni je to  zabrinjavajuće. Ne kažem da su to bili svi ili većina navijača, svjestan sam kako je velika većina uz nas i živi uz reprezentaciju. Pa nas su i na Rujevicu ljudi došli bodriti, oni pravi navijači su nas podržali. No, svjestan sam kako postoje i oni kojima nije u interesu da Hrvatska ode na SP, a to me kao igrača čini žalosnim. Ja to ne mogu mijenjati, niti od toga želim raditi veliku priču, samo želim ukazati na te stvari. Nikome ne želim loše stvari, samo bih volio da svi skupa radimo u interesu reprezentacije, pa i ostvarimo konačan cilj i plasiramo se u Rusiju, kaže branič Atletica Madrid za goal.hr.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.