Nenad Gračan: Igrači su zaista pokazali svoju kvalitetu i odgovornost prema dresu koji nose

Četvrtak, 24. ožujka 2016. 23:06 Napisao/la  SC

Čestitke cijeloj ekipi na velikoj pobjedi protiv moćne Španjolske!, napisao je Ćorić na Facebooku


Nenad Gračan ostvario je najvredniju pobjedu u mandatu izbornika U-21 reprezentacije, pobijediti Španjolsku u Španjolskoj s čak 3:0 privilegija je odabranih:

- Čestitam igračima na velikoj pobjedi, sigurno nije bilo jednostavno s obzirom na to da smo imali mnogo izostanaka. Igrači su zaista pokazali svoju kvalitetu i odgovornost prema dresu koji nose. Bili su vrlo ozbiljni i na kraju smo zasluženo pobijedili ovako visokim rezultatom, rekao je Gračan.

Ante Ćorić nakon utakmice na svom je Facebook profilu objavio i fotografiju iz svlačionice uz poruku Španjocima: 'Hasta la vista!'

- 3:0!!! Ovako se igra za HRVATSKU! HASTA LA VISTA! Čestitke cijeloj ekipi na velikoj pobjedi protiv moćne Španjolske!, napisao je Ćorić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.