Nekoliko stotina navijača dočekalo hrvatske reprezentativce u zagrebačkoj zračnoj luci

Nedjelja, 26. lipnja 2016. 22:27 Napisao/la  SC

Nismo se ovome nadali. Ostavili smo srce na terenu, drago mi je da su navijači to prepoznali. Ovo nam je malo popravilo raspoloženje, sad nam je malo lakše, rekao je Domagoj Vida

Nekoliko stotina navijača dočekalo je pjesmom hrvatsku nogometnu reprezentaciju u zagrebačkoj zračnoj luci nakon povratka sa Europskog prvenstva u Francuskoj. Iako je Hrvatska svoj nastup neslavno završila ispadanjem u osmini finala nakon minimalnog poraza od Portugala u najdosadnijem susretu Eura, navijačima to očito nije smetalo.

Reprezentativci nisu bili previše raspoloženi za davanje izjava. 

- Nismo se ovome nadali. Ostavili smo srce na terenu, drago mi je da su navijači to prepoznali. Ovo nam je malo popravilo raspoloženje, sad nam je malo lakše, rekao je Domagoj Vida.

Ivan Strinić samo je kratko prokomentirao kako nije bilo sreće protiv Portugala.

Okupljeni na aerodromu skandiranjem "ne damo Čačića" pokazali su kako ne krive izbornika Čačića za ispadanje, a on je još jednom ponovio:  

- Hrvatska može biti ponosna na ono što je pokazala na Europskom prvenstvu, mi nismo izgubili nijednu utakmicu u 90 minuta.

Narodu očito nedostaje veselja jer kako drugačije objasniti proslavu ispadanja u osmini finala Europskog prvenstva...

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.