Matej Mitrović: Možda ove sezone osvojim dva naslova prvaka, s Bešiktašom i Rijekom

Ponedjeljak, 20. ožujka 2017. 13:38 Napisao/la  SC

Bilo bi mi jako drago da Rijeka osvoji naslov, ipak bih i ja imao neke zasluge u osvajanju te titule, kaže Mitrović

Matej Mitrović prema svemu sudeći u petak će igrati protiv Ukrajine, ozljede Vedrana Ćorluke i Dejana Lovrena prometnule su stopera Bešiktaša u početnu postavu.

Stoperski par Domagoj Vida - Matej Mitrović ima zajedničkog iskustva:

- Uz Vidu sam zaigrao tri puta za reprezentaciju, odličan je igrač koji me vodi na terenu i tu nema nikakvih problema. Lako je igrati s njim. Za sada uspješno djeluje ta naša slavonska veza, nadam se da će i dalje biti tako, kaže Mitrović za goal.com.

Mitrović je tek počeo igrati za Bešiktaš otkada je zimus otišao iz Rijeke, nije bilo jednostavno prilagoditi igri jedne od najboljih turskih momčadi.

- Zadovoljan sam dosadašnjim nastupima, vjerujem da su i u klubu zadovoljni sa mnom. Osjećam se ugodno, ne osjećam nikakav strah, govori Mitrović, koji na kraju ove sezone priželjkuje jedinstveni uspjeh:

- Ostao sam u kontaktu s brojnim igračima Rijeke, ali i nekim prvotimcima Dinama. Rijeka može do naslova prvaka. Moja bivša momčad je nastavila dobro igrati i na proljeće, razlika je sada četiri boda, ali Rijeka može osvojiti naslov. Bilo bi mi jako drago, ipak bih i ja imao neke zasluge u osvajanju te titule. Možda ove sezone osvojim dva naslova prvaka, volio bih da prvenstva osvoje i Bešiktaš i Rijeka, zaključuje bivši stoper Rijeke.