MARIO PAŠALIĆ Tko god bude igrao dostojno će zamijeniti one koji nedostaju

Utorak, 03. listopada 2017. 13:17 Napisao/la  SC

Prvi smo na tablici i sve je u našim rukama, s dvije pobjede sigurni smo putnici za Rusiju. Imamo kvalitetu za to, premda smo se već dva puta opekli, kaže Pašalić

Vatreni na Rujevici igraju sa Finskom
Vatreni na Rujevici igraju sa Finskom

Uoči sraza s Finskom na riječkoj Rujevici te s Ukrajinom u Kijevu, Mario Pašalić ističe kako Hrvatska mora gledati isključivo na sebe i svoje rezultate.

- Svi imamo isti cilj, plasirati se na Svjetsko prvenstvo. Prvi smo na tablici i sve je u našim rukama, s dvije pobjede sigurni smo putnici za Rusiju. Imamo kvalitetu za to, premda smo se već dva puta opekli. Sada moramo biti pravi, pokazati ono što znamo i bude li tako neće biti problema, izjavio je Pašalić.

Vatreni su nekompletni uoči predstojeće dvije utakmice.

- Imamo dosta problema s ozljedama, no Hrvatska je uvijek imala mnogo kvalitetnih igrača. Tko god bude igrao, dostojno će zamijeniti one koji nedostaju, dodao je Pašalić.

Među Vatrenima je debitant Antonio Milić iz belgijskog Oostendea.

- Osjećaj je fenomenalan, veliko je zadovoljstvo biti među ovakvim igračima te nestrpljivo čekam početak treninga. Ujedno ću vidjeti i neke stare prijatelje iz klubova, jako sam sretan. Iskreno, nisam očekivao poziv s obzirom da smo prilično loše startali u prvenstvu. Nemam očekivanja oko mjesta u sastavu, na meni je raditi i trenirati, a sve ostalo bit će plus za mene, jasan je bio Milić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.