Marin Leovac ponovo nadomak reprezentacije, Ante Čačić razmišlja o lijevom braniču PAOK-a

Četvrtak, 20. listopada 2016. 16:49 Napisao  I. V.

Unatoč slaboj formi Pivarić je igrao za reprezentaciju u utakmicama protiv Kosova i Finske samo zato jer je Strinić u još slabijoj formi


Marin Leovac opet se nalazi u vidokrugu izbornika Ante Čačića.

 Lijevi branič PAOK-a bio je popisu bivšega izbornika Nike Kovača u razdoblju kada je nosio dres Rijeke.
 
 Čim je otišao iz Rijeke, izgubio je status reprezentativca, djelomično zbog toga što se nije odmah nametnuo tadašnjem treneru Igoru Tudoru.

U zadnjem razdoblju Leovac igra standardno, opet je dosegnuo visoku razinu igre kojom se u konkurenciji Ivana Strinića i Josipa Pivarića nametnuo Čačiću.

Objektivno, konkurencija na lijevom boku u ovom trenutku nije baš na nekoj razini.

Pivarić nije bio u sastavu Dinama u utakmici protiv Seville, Strinić nije bio u sastavu Napolija u utakmici protiv Benfice.

Unatoč slaboj formi Pivarić je igrao za reprezentaciju u utakmicama protiv Kosova i Finske samo zato jer je Strinić u još slabijoj formi.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.