Lovro Majer: Siguran sam da ćemo igrati kao u subotu i plasirati se na EP

Ponedjeljak, 20. studenog 2023. 18:47 Napisao/la  SC
Lovro Majer
Lovro Majer

HNS je objavio sljedeću obavijest:

Lovro Majer bio je igrač odluke u sigurnoj pobjedi Hrvatske protiv Latvije (2:0) u Rigi, pogodak i asistencija došli su u pravo vrijeme.

Vatreni sutra na maksimirskom travnjaku igraju utakmicu za plasman na Europsko prvenstvo, a Lovro je uvjeren u pobjedu.

- Sretan sam zbog gola i asistencije i još više zbog pobjede. Doveli smo se u situaciju da ovisimo sami o sebi i jedva čekamo utakmicu i pobjedu, spremni smo”, rekao je u uvodu Lovro Majer i najavio dvoboj s Armenijom.

- Ne razmišljamo kakva nas utakmica čeka, moramo biti pravi i hoćemo, kao u subotu, pa ne bi trebalo biti problema. Armenija je postala ozbiljna, dobra momčad i neće biti lagano, bez obzira što više nemaju izgleda za plasman na Euro. To, uostalom, može biti klopka jer igraju bez presinga, ali siguran sam da ćemo ući kao u subotu i plasirati se na Euro.

O ozračju u momčadi...

- Motivirani smo, kao i uvijek, a i ozračje je uvijek bilo odlično, iako smo izgubili dvije utakmice u listopadu. Možda je nekima prema van izgledalo da nije bilo dobro, ali držali smo se zajedno i znali da imamo velike šanse. Na dobrom smo putu i sutra ćemo na pravi način dovršiti posao.

O poziciji na desnom krilu…

- Osjećam se super na bilo kojoj poziciji, pa i na krilu, igrao sam to u klubu u zadnje vrijeme, a i u reprezentaciji više puta. U Wolfsburgu sam zadovoljan, u sredini ljestvice smo, borimo se, nismo baš konstantni, ali zadovoljan sam, napredujem, zato sam i došao u klub.

O ozračju na maksimirskim tribinama…

- Šteta što navijači ovise o vremenskoj prognozi i žao nam je što će biti kiša. A nama igračima nekad je i ljepše i lakše igrati kad je kiša.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.