Andrej Kramarić: U Rijeci sam proveo najljepše dane svoje karijere

Utorak, 03. listopada 2017. 19:13 Napisao/la  SC

Moramo biti motivirani i koncentrirani, sve je u našim rukama. Još ako nas posluži sreća i rano zabijemo gol, sve će biti puno lakše, kaže Kramarić

Andrej Kramarić
Andrej Kramarić

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je prvi trening uoči utakmice sa Finskom u petak na Rujevici.

Među izabranicima Ante Čačića je i bivši nogometaš Rijeke Andrej Kramarić.

- Uvijek je gušt biti u reprezentaciji, a meni povratak u Rijeku budi i neke lijepe uspomene. Tu sam proveo najljepše dane karijere, vjerujem da ću jednako uspješan biti i ovih dana. Svi očekujemo dvije pobjede, ali najvažnije je da se plasiramo u Rusiju. Ne smijemo preskakati korake, prvo razmišljamo o Finskoj, dosta se reprezentacija namučilo s njima, vjerujem da nećemo i mi, rekao je Andrej Kramarić, pa nastavio:

Kramarić smatra da je ključno zabiti što ranije pogodak.

- Moramo biti motivirani i koncentrirani, sve je u našim rukama. Još ako nas posluži sreća i rano zabijemo gol, sve će biti puno lakše. Imamo dosta problema s ozljedama, no one su dio nogometa. Sreća da imamo toliko velikih talenata i pravih igrača, da mnogi u svakom trenutku mogu uskočiti u prvi plan i biti na terenu, dodao je reprezentativac.

Kramarić nosi dres njemačkog Hoffenheima gdje je zadovoljan.

- Sigurno da vjerujem da ćemo dohvatiti Rusiju, da ne vjerujem ne bih ni bio ovdje. Ja sam uvijek spreman, konačno sam zdrav, sve je kako treba. Zadovoljan sam svojim igrama u Njemačkoj, svi znaju što znam i mogu, meni je uvijek zadovoljstvo igrati za Hrvatsku. Naravno da bi stalno volio biti na terenu, ali o tome ne odlučujem ja. Puno je igrača tu na rubu prvog sastava, vjerujem da ću dobiti prigodu, ali najvažnije je da mi budemo pravi i odemo na Svjetsko prvenstvo, zaključio je Kramarić.

Fotogalerija: hnkrijeka.hr

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.