Hrvatski reprezentativci trenirali na Poljudu pred mladim nogometašima s pozivnicom HNS-a

Ponedjeljak, 08. lipnja 2015. 21:56 Napisao/la  Ivan Jelić

HNS je po školama u Splitu i okolici podijelio oko 5.000 ulaznica


Izbornik Niko Kovač izveo je reprezentativce na prvi trening u Splitu, ali trening nije otvoren za javnost već samo za mlade nogometaše iz Splita i okolice s pozivnicom HNS-a. Bit će zanimljivo vidjeti kako će na to reagirati Splićani koji reprezentaciju u svome gradu nisu gledali još od 2011. godine, a priliku neće imati niti u petak, jer će poljudske tribine zbog kazne UEFA-e biti prazne.

HNS je po školama u Splitu i okolici podijelio oko 5.000 ulaznica, a na Poljud je stiglo par stotina mladih nogometaša koji su podržali naše nogometaše. Prvak Europe Ivan Rakitić dobio je ovacije, a u dva navrata su pljesak 'pobrali' Perišić i Kalinić. Dobili su budući nogometaš prigodu da se druže sa najboljim igračima koje Hrvatska u ovom trenutku ima, neki su susreli svoje idole, a neizostavno je bilo fotografiranje i potpisivanje autograma koje je odrađeno na prigodno postavljenim štandovima ispod istočne tribine stadiona.

Reprezentativci su kao pravi profesionalci strpljivo ispunili sve zahtjeve nakon što su se rastrčali Poljudom i odradili nešto lakši trening. Atmosfera ugodna, pozitivna uoči kvalifikacijske utakmice protiv Talijana.

- Pobjeda protiv Italije bi riješila sve, ali bit će teško. Prazan stadion, šteta zbog toga, ali kako nama tako i njima. Poljud bolje izgleda kada je pun. Nedostaju nam neki kljucni igraci, ali moramo h zamijeniti. Nedostaju i njima, sigurno nas čeka neizvjestan susret, rekao je nakon treninga Gordon Schildenfeld

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.