Filip Bradarić dobio poziv Ante Čačića, Mario Gavranović ponovo u švicarskoj reprezentaciji

Nedjelja, 06. studenog 2016. 20:25 Napisao/la  SC

Ovo je Bradariću prvi poziv za A-rprezentaciju, igrao je za U-21 i U-19 reprezentacije


Filip Bradarić  pozvan je u reprezentaciju Hrvatske za utakmice protiv Islanda i Sjeverne Irske. Bradarić je dobio  poziv umjesto ozlijeđenog Marka Pjace:

- Uvijek se potajno nadaš kada igraš dobro, ali naravno da me je poziv iznenadio. To je ono za što svaki igrač  radi i trenira, te sanja da zaigra za našu reprezentaciju. Ako dobijem priliku i zaigram ostvarit će mi se još jedan od mojih snova, rekao je Filip Bradarić koji će se u reprezentaciji pridružiti suigraču Mateju Mitroviću.

Ovo je Bradariću prvi poziv za A-rprezentaciju, igrao je za U-21 i U-19 reprezentacije.

Mario Gavranović pozvan je u reprezentaciju Švicarske za nadolazeće kvalifikacijske utakmice. Švicarska u skupini B dočekuje Farske Otoke 13. studenog u 18 sati u Luzernu.

Gavranović je posljednju utakmicu u dresu reprezentacije Švicarske odigrao upravo u Luzernu protiv Perua uoči Svjetskog prvenstva 2014. u Brazilu.

Uslijedila je ozljeda križnih ligamenata koljena, Mario je ispao iz kruga reprezentacije dok nije odjenuo dres Rijeke.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.