ESTONIJA - HRVATSKA Reprezentacija doputovala u Tallinn, dobrodošla utakmica protiv Estonije

Nedjelja, 26. ožujka 2017. 20:02 Napisao/la  SC

U svim dosadašnjim prijateljskim utakmicama pokušavali smo dati više prostora onima koji inače manje igraju, kako bi potvrdili da su s pravom pozvani u reprezentaciju, kaže Čačić


Hrvatska nogometna reprezentacija doputovala je u estonsku prijestolnicu, u Tallinnu u utorak Hrvatska igra prijateljsku utakmice nakon pobjede protiv Ukrajine.

- Uz ta vrijedna tri boda, velika je stvar što smo vratili ljude na tribine, što smo svi zajedno pokazali da možemo biti dobri i na terenu i van njega. Ponosni smo na to, pogotovo kada se uzme u obzir sve što smo prolazili zadnje dvije godine. U svim dosadašnjim prijateljskim utakmicama pokušavali smo dati više prostora onima koji inače manje igraju, kako bi potvrdili da su s pravom pozvani u reprezentaciju. Isto očekujem u Estoniji te nam je ta utakmica više nego dobrodošla, kaže izbornik Ante Čačić.

Uz ranije oslobođene Subašića, Modrića, Rakitića, Mandžukića i N. Kalinića, na put nije krenuo ni Brozović zbog posljedica udarca u koljeno u petak na Maksimiru.

Ante Čačić jedino je pozvao Antu Ćorića iz mlade reprezentacije iako je pretpozive poslao trojici igrača (Andrijašević, Pašalić, Leovac).