Dejan Lovren otkazao nastup za reprezentaciju zbog nepoznatog razloga

Petak, 04. studenog 2016. 11:28 Napisao/la  SC

Budući da Lovren standardno igra u Livepoolu, jasno je da forma nije razlog otkaza. Objektivno, Lovren je trenutačno najbolji hrvatski stoper


Dejan Lovren opet je otkazao nastupe za reprezentaciju, drugi put zaredom u dogovoru s izbornikom Antom Čačićem stoper Liverpoola neće se odazvati pozivu. Ovaj put razlog otkaza postao je poslovna tajna:

- Razgovarao sam s Antom Čačićem te me izbornik oslobodio ove reprezentativne akcije. Naravno, ja sam i dalje i uvijek ću biti na raspolaganju nacionalnoj vrsti i vjerujem da ću svojim dobrim igrama izboriti pozivnicu za sljedeću reprezentativnu akciju. Razloge zbog kojih sam zamolio izbornika da me oslobodi ove akcije zadržat ću za sebe, kaže Lovren za SN.

Lovren i Čačić nikako da se usklade! Nakon što je Lovren izjavio da će se odazivati na pozive samo ako bude igrao, Čačić je Lovrena prekiržio s popisa putnika za EURO u Francuskoj.

Nakon EURO-a Lovren se ponovo pojavio na Čačićevu opisu, ali su sporazumno odlučili da neće biti u kadru za utakmice protiv Kosova i Finske zbog ozljede leđa.

Sada se neće odazvati pozivu uoči utakmica protiv Islanda (kvalifikacijska) i Sjeverne Irske (prijateljska) zbog nepoznatog razloga.

Budući da Lovren standardno igra u Liverpoolu, jasno je da forma nije razlog otkaza. Objektivno, Lovren je trenutačno najbolji hrvatski stoper.

S druge strane Čačić nema razloga razdvajati stoperski par Ćorluka - Vida, što je i Lovrenu jasno.

Obojici je jasno da je najbolje da nezadovolji Lovren ne kvari dobru atmosferu u svlačionici.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.