Ćiro Blažević: Pa tko je Čačiću dao da vozi Ferrari, a prije toga nije ni fiću vozio

Utorak, 28. lipnja 2016. 18:28 Napisao/la  SC

 Ćiro je u najavi prvenstva stalno naglašavao da ova generacija ima veći potencijal nego brončana generacija


Reakcije nakon ispadanja Hrvatske u regiji su pretežito unisone, svi su suglasni da je hrvatska reprezentacija vrijedila više od osmine finala. Jedna od najvećih regionalnih zvijezda, Miroslav Ćiro Blažević, nije krio razočaranje zbog poraza (0:1) od Portugala.

– Veoma sam razočaran. Malo je trebalo da sve bude drukčije, a to malo bilo je u rukama vođe, izbornika Čačića. Osim Luke Modrića, najbolji hrvatski igrač je Marko Pjaca, a on sjedi na klupi. Pa Čačić mu je šansu pružio samo deset minuta, a Pjaca je za tih deset minuta napravio više nego Cristiano Ronaldo tijekom čitave utakmice. To je neoprostiva greška. Više se nije moglo uraditi s Čačićem. Krivi su oni koji su ga postavili. Pa tko je Čačiću dao Ferrari da vozi, a prije toga nije ni fiću vozio, rekao je Ćiro za Dnevni avaz.

Inače, Ćiro je u najavi prvenstva stalno naglašavao da ova generacija ima veći potencijal nego brončana generacija. Majstor verbalnih egzekucija već je tada svu odgovornosz za eventualni nespjeh prebacio na leđa izbornika Čačića i ljudi koji su ga postavili za izbornika, Zdravka Mamića i Davora Šukera.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.