Ante Čačić: Ivan Rakitić igra protiv Turske ako dođe u četvrtak

Četvrtak, 01. rujna 2016. 00:27 Napisao/la  SC

Sinergiju s navijačima osjetili smo ne Europskom prvenstvu, osjećamo je i sada, kaže Čačić pred utakmicu protiv Turske

Hrvatska reprezentacija pobijedila (8:0) je Segestu u revijalnoj utakmici odigranoj u Sisku povodom 110. obljetnice kluba. Izbornik Ante Čačić vidio je na djelu sve igrače osima Ivana Rakitića kojega nema zbog misterioznih privatnih obveza:

- Rakitić je, nadam se, riješio svoje privatne probleme. Ako dođe sutra, igrat će protiv Turske, rekao je Čačić nakon utakmice u Sisku.

- Dobro smo se rastrčali, napadači su zabijali, bili smo efikasni i svi su igrali. Igrače se ravnopravno opteretili, veću minutažu imali su oni koji nisu igrali za svoje klubove tijekom vikenda. Bio nam je ovo jako dobar podražaj. Segesta je imala dobrih trenutaka, bili su ambiciozni, svojim su ponašanjem tjerali naše igrače na željeni podražaj. I hvala im na tome. Pred nama su četiri dana do Turske, sada mislimo samo na tu utakmicu. Ante Miše  bio je na utakmici Turske i Rusije, tu ćemo dobiti dodatne informacije. Imaju dosta novih igrača, pa smo ih željeli dodatno snimiti. Turska je igrački drugačija, ali s istim ambicijama. Sutra ćemo se rekuperirati, a onda razmišljati o Turskoj. Nažalost, ovo nam je osma utakmica ove sezone u Hrvatskoj, ali evo opet smo bez pomoći navijača. No, znamo da su oni uz nas, da nas prate i žele nam dobro. Tu sinergiju s navijačima osjetili smo ne Europskom prvenstvu, osjećamo je i sada. Svi želimo na pravi način ući u kvalifikacije. Ja još nisam osjetio kako u Hrvatskoj igrati kvalifikacije pred navijačima, kaže Čačić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.