MINISTAR KOMENTIRAO HNS

Glumci u ovoj predstavi trebali bi se posramiti!

Utorak, 23. travnja 2013. 18:59 Napisao/la  SC

Pogledao sam puno predstava i mogu reći da je ova uvjerljivo najgora, kaže Jovanović

Ministar Željko Jovanović u svom je stilu reagirao na odluku Izvršnog odbora HNS-a, koji je obustavio stegovni postupak protiv Zdravka Mamića. Podsjetimo, protiv Mamića je  zbog teških uvreda  pokrenut prekršajni postupak, ministar Jovanović najavio je privatnu tužbu dok HNS smatra da Mamić nije prekršio odredbe nedavno usvojenog  Kodeksa ponašanja HNS-a.

 

- Nisam kazališni kritičar, ali pogledao sam puno predstava i sa sigurnošću mogu reći da je ova, u režiji HNS-a, uvjerljivo najgora. Svi bi se glumci u njoj trebali posramiti zbog toga što bespogovorno ispunjavaju naloge svog "velikog" režisera. Nadam se da će se Hrvatski olimpijski odbor, koji će uskoro provesti istovjetni postupak, pokazati puno odgovornijim, izjavio je Jovanović za Index.

Preostaje sačekati ishod disciplinskog postupka HOO-a da bi se dobila cjelovita slika hrvatskog sporta.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.