ZDRAVKO MAMIĆ PROGOVORIO

Ne kajem se zbog stvari koje sam rekao o Jovanoviću

Ponedjeljak, 18. ožujka 2013. 12:39 Napisao/la  SC

- Ispričavam se srpskom narodu, ali Jovanović terorizira hrvatske sportaše, a na udaru su HNS i Dinamo, rekao je Mamić

 

 

 

Zdravko Mamić iskoristio je priliku i u razgovoru za beogradski Informer ispričao se svim Srbima koji su se osjetili povrijeđeni njegovim prošlotjednim izjavama i optužbama na račun hrvatskog ministra Željka Jovanovića,

-  Želim se ispričati Srbima i objasniti da nisam htio vrijeđati srpski narod. Izuzetno poštujem vaše ljude. Nemam potrebu nikom se dodvoravati, ali stvarno je tako. Cijenim Srbe i ispričavam se svima koji su se možda pronašli u mojim riječima. Pa ja imam više prijatelja u Srbiji nego cijela hrvatska vlada zajedno, izjavio je Mamić za Informer.

- Volim i cijenim Srbiju. Neka srpski narod bude miran, ja im želim svako dobro, ustvrdio je Mamić prokomentiravši svoju izjavu zbog koje je uhićen.

- Kajem se zbog načina na koji sam to rekao, ali ne i zbog suštine onog što sam rekao o Željku Jovanoviću. Čovjek je nepunih 15 mjeseci na toj funkciji, a ništa nije napravio, već samo osuđuje. On terorizira hrvatske sportaše, a najviše su na udaru Hrvatski nogometni savez i Dinamo. Rekao je da bi nogometnu močvaru u Hrvatskoj trebalo isušiti i očistiti komarce, navodeći i mene kao jednog od komaraca. Sad kad sam odlučio reagirati, nitko nije stao u moju obranu, već sam zbog toga završio u zatvoru i ispalo je da mrzim Srbe. Kada na utakmici čujete "Mamiću srpsko kopile" ili "Mamiću Srbine" onda nitko ne reagira od nadležnih institucija, rekao je Zdravko Mamić za kraj prokomentiravši da bi njegove izjave mogle podignuti tenzije uoči ogleda Hrvatske i Srbije.

- Svi želimo da sve bude u najboljem redu. Svi na obje strane u nogometnim savezima smirujemo tentije i nitko ne daje dvosmislene izjave, zaključio je Zdravko Mamić za Informer.

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.