Tužan ispraćaj: Sjeverna tribina maksimirskog stadiona nosit će ime Josipa Kužea

Petak, 21. lipnja 2013. 19:47 Napisao/la  SC

 Posebno se isticala velika skupina BBB-a koji su se od “jednog od njih” oprostili na svoj način; bakljama..

Mnogi prijatelji i kolege oprostili su se od Josipa Kužea, intelektualca u kopačkama, trenera koji postao ljubimac navijača. Oprostili su se od njega i suigrači i nekadašnji treneri, kolege, ali i ini drugi okupljeni na komemoraciji u VIP salonu maksimirskog stadiona.

 

- Nekoliko puta smo se tijekom njegove karijere poslovno rastajali, ali koliko god je fizički bio daleko od Dinama ‡on je ipak uvijek bio jako blizu. I kada nije bio u Dinamu, Dinamo je po cijelom svijetu i u svakom trenutku bio s njim; u njegovom srcu i mislima. U ovakvim situacijama nas samo može tješiti misao da je naš Joža sada na boljem mjestu. Na mjestu gdje, siguran sam, prati nogomet i – Dinamo, rekao je predsjednik Dinama Mirko Barišić.

 

- Bivši igrač i trener Dinama od kojeg se opraštamo bio je poseban kao ličnost, studirao je pravo uz nogometnu karijeru, volio je pjesnike i filozofe. Bio je on odličan nogometni trener, ali iznad svega  velik čovjek velikog toplog srca. Hvala ti na svemu, dragi Joža, rekao je Mirko Bazić.

 

Svoju zahvalu Dinamo će iskazati i inicijativom da se sjeverna tribina maksimirskog stadiona nazove imenom velikog trenera.

 

Na Mirogoju je na posljednji ispraćaj treneru i legendi stiglo više od tisuću građana. Među njima posebno se isticala velika skupina BBB-a koji su se od “jednog od njih” oprostili na svoj način; bakljama...

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.