Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović ugostila nogometnu reprezentaciju i izaslanstvo HNS-a

Srijeda, 25. ožujka 2015. 20:42 Napisao/la  SC

 Politika se mora držati podalje od sporta, kao i sport od politike, rekla je Grabar-Kitarović


Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović primila je nogometnu reprezentaciju i izaslanstvo HNS-a na čelu s Davorom Šukerom.

- Dragi Vatreni, čelnici Saveza, izrazila bih vam svoje poštovanje kao hrvatska državljanka i vjerna navijačica te razgovarala o popularizaciji nogometa i sporta u Hrvatskoj i ohrabrila vas prije utakmice s Norveškom u Zagrebu. U godinama pred nama, neće mi biti na umu miješati se u posao koji radite, osim što ćete mi možda dopustiti poneki komentar kao privatne osobe. Politika se mora držati podalje od sporta, kao i sport od politike. Čestitam vam i zahvaljujem kao igračima, pojedincima, što kao najbolji veleposlanici promičete našu državu. Koristim prigodu pozdraviti sve navijače Vatrenih i pozvati ih na daljnju podršku. Oni su u inozemstvu također veleposlanici i moraju se tako ponašati, izbjegavati situacije koje nanose štetu hrvatskom nogometu i hrvatskoj državi, rekla je Grabar-Kitarović.

Davor Šuker i Niko Kovač uručili su predsjednici prigodne darove, kapetan Darijo Srna uručio je predsjednici loptu s potpisima igrača.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.