Neće se ispričati: Tonči Kukoč ustraje na tome da ima pravo HNS nazivati mafijom!

Ponedjeljak, 29. prosinca 2014. 16:10 Napisao/la  SC

 Imam pravo na svoje mišljenje, kaže Kukoč


Protekloga vikenda u Splitu je održan tradicionalni humanitarni malonogometni turnir "4 kafića" tijekom kojeg je Kukoč nosio neprimjerenu majicu na kojoj je HNS prozvao mafijom. Zbog takvog vrijeđanja Hrvatskog nogometnog saveza, protiv Tončija Kukoča pokrenut je disciplinski postupak, stoji na službenoj stranici HNS-a.

- Niti igram za hrvatsku reprezentaciju, niti sam više dio hrvatskog nogometa. Imam pravo na svoje mišljenje, je li Hrvatska Sjeverna Koreja pa da moramo pitati gazde smijemo li ovo ili ono. Da se ja sad na račun nekakvog poziva u reprezentaciju ispričam i pospem pepelom, pljunuo bih u lice svim onim divnim ljudima koji su bili na rivi i kojima je puna kapa ovakvog vođenja hrvatskog nogometa. Ne dolazi u obzir, izjavio je Kukoč za Index.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.